Csillag és rénszarvas

Elkészült egy próbacsillag. Nekem nagyon tetszik és könnyű is volt meghorgolni. A minta innen van. Igaz ott úgy szerepel mint edényalávaló, de szerintem nagyon beválik szimplán karácsonyfa dísznek is. Még majd készítek belőle egy párat.

És íme itt az én kis happy rénszarvasom. A mintát erről az oldalról kerítettem elő. Sok jó minden van azon a web oldalon, csak időd és energiád legyen elkészíteni. Na jó egy kis angol tudás sem árt, de nem olyan vészes, amint egyet-kettőt sikerült lefordítani a többi már jön magától. És ami lényeges sok az ingyen minta, és ahhoz hogy hozzájuk férjél be kell jelentkezned, de gondolom ez nem nagy gond. Ja és a regisztrálásnál érdemes kipipálni, hogy küldjenek értesítést e-mail-ben ha valami új jelenik meg az oldalon (bevallom nekem ez az értesítés nagyon jól jön, mert hajlamos vagyok megfeledkezni róla, de ha hetente egyszer kapok egy levélkét...)


Igaz nem olyan jó a kép minősége, a telcsimmel csináltam, de azért a lényeg látható,nemde?
Ja amúgy befejeztem a blúzomat, de mivel a próbababa és a fényképész is én vagyok egy személyben sehogyan sem jött össze egy normális "katt" róla.

Amúgy készülök valami új dologgal is: karácsonyfát próbálok gyártani horgolási technikával. De ennél többet nem árulok el, majd a kész "termékkel" jelentkezem.

1 megjegyzés:

Viki írta...

Nagyon gyönyörű ez a csillag! Nagyon ügyes vagy,hogy egy ilyet meg tudsz horgolni
:) :)
Üdvözlettel:VIKI :) :):)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...