Kutyás sapka-sál-kesztyű együttes

 Egy kicsit eltűntem :) de itt is vagyok és ni csak mit hoztam nektek:

 Az elmúlt napokban ezen ügyeskedtem! Saját tervezés minden, kivéve a kesztyű, amit Jucuu leírása alapján készítettem el és ami itt a barkafonal oldalán meg is található.
A sapka és a sál kezdését az úgynevezett láthatatlan kezdéssel (angolul invisible cast on) kezdtem, aminek az az előnye hogy ha miután befejeztük a kötést és rájövünk hogy hát biza még jó lett volna pár centimétert kötni, nem kell visszabontani mittudomén mennyi sort, hanem egyszerűen a kezdésnél folytatjuk a kötést (persze ha a minta is engedi) - de erről bővebben majd egy különálló posztot fogok írni pár napon belül.


 Az első séta az új szettben.
Itt még boldogan hordta a kesztyű az én határtalan örömömre (mi több még otthon a házba is hozta párszor hogy húzzam már fel a kezére :D), de mint tudjuk minden csoda 3 napig illetve egy eseményig tart, mert aztán semilyért sem akarta megengedni hogy felhúzzam a kis kacsóira :( Na gondoltam, ennyit a kesztyűs témáról...de hátha majd még párszor ráveszem hogy hordja, főleg hogy ismét beálltak azok a dermesztő napok.
 Biza biza jól is lehet bennük aludni!

Most pedig lenne egy kérésem hozzátok, kedves olvasóim. Éspedig ezt a kis szettecskét a Fonalshop.hu-s játékra  (a "Mire képes 20 deka fonal és Te" ) beneveztem (itt irtam róla) és nagyon örülnék ha szavaznátok rá a facebookon.
Akinek van facebookja az a következőket kell hogy tegye:
1. először kell "like"-olni azaz a "tetszik" gombot megnyomi a fonalshop oldalra, amit itt megtehettek.
2.másodszor pedig egy újabb "tetszik"-et vagy "like"-ot nyomni az én képemre itten

Akinek meg nincsen facebookja, nem kell ezért egyet készíteni, hanem egy email kell elküldeni a info@fonalshop.hu címre és oda beírni azt a számot (vagy azoknak a képeknek a számát)  ami tetszik nektek, az én képem az első csoportban a 91-dik kép.
Előre is köszönöm a szavazatokat! :)

9 megjegyzés:

Kaccat írta...

Nagyon szép! Lájkoltam is! (bár megdolgoztatott mire lájkolhattam :D)

hAnd-i írta...

Iza, ez nekem nagyon-nagyon tetszik... nagyon ügyes vagy, bár kicsit elszomorit a tény, hogy ti még télre hangoltok (igaz nekem is van egy elkezdett puloverem Pannusomnak, jövőre már biztos kinőné... eldönteni meg nem tudom, hogy mit csináljak vele)... no, de likeolom én is... remélem kevesebb munkával, mint az előttem szóló...

hAnd-i írta...

remélem minden ok lett

Iza írta...

Köszönöm a like-olást. Bocsi Kaccat hogy úgy megdolgoztatott az a fránya Facebook! Köszi hogy kitartottál és összejött a szavazás!
Andi úgy látszik hozzánk nem akar eljönni a tavasz, habár sütni süt a nap de a hőmérséklet 0 körül mozog és ha még a szél is felkerekedik...hát biza akkor begubozunk a házba! :) Köszönöm neked is hogy szavaztál. Ami meg Pannád pulcsiját illeti biztos jó megoldást találsz rá :)

Böbilla írta...

Ez nagyon tetszik,szépeket készítesz,nézz be hozzám , vár rád valami

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

Ez fantasztikus! Nekem nagyon tetszik! :)

Kaccat írta...

Jajj, nem volt semmi gond, csak nem vagyok rutinos lájkoló :D

Namata írta...

Nagyon helyes az együttes !Jópofa a mancsnyom a sálon !:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...