Repülő és sapka Luca-nak

Egy aranyos majdnem 2 éves kisfiúnak, Luca-nak készítettem egy repülőt meg egy sapkát.


Sokat nézelődtem a netten hogy milyen repülőt készítsek neki, mert nem akartam még egy ilyen repülőt készíteni, hiszen fő a változatosság. Kis keresgélés után ráakadtam Anne-Claire Petit repülőjére és az alapján, ránézésre horgoltam meg ezt a repülőt.Szerintem jól sikerült a "másolat", nem?




 Nagyon élveztem horgolni, lehet majd a manómnak is készítek egy valamilyen repülőt, hisz még neki nincs :)

Luca édesanyja megkért hogy készítsek a fiának egy kötött sapkát bojttal, mert Amerikában nem nagyon lehet kapni kötött cuccokat, és ha igen, akkor nagyon drágák. Sok időm nem volt, mert pár nap múlva mentek is haza, igy gyorsan egy nap leforgása alatt sikerült elkészítenem ezt a sapkát, még szerencse hogy volt itthon pamut fonalam. :)


Sokat filoztam hogy mivel dobjam fel a kis csíkos sapkát. Mivel nagyon szereti a repülőket, gondoltam ráapplikálok egy kis rögtönzött, horgolt repülőcskét. Nem sikerült pont úgy ahogyan szerettem volna, de idő hiányban remélem elnézik nekem. :)

 Megkértem a kis bundámat hogy hadd próbálja már fel, hogy tudjak így is készíteni egy képet a sapekról. Nem nagyon akart egy helyben megállni. :)

Patrikomnak kicsit nagy a sapka, nagyobb méretben kérték, mert majd "télire" fog kelleni Luca-nak. Remélem jó lesz a kissrác buksijára. :)

2 megjegyzés:

Tündérlátta írta...

Ez a repülő nagyon jól néz ki!!

Iza írta...

Köszi Tündérlátta :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...