Vortex gyereksapka

 Miután elkészültem a Tychus sapkával a fiamnak, megígértem  magamnak hogy megkötöm ennek a másik változatát is, a Vortexet ugyancsak a fiamnak.

 Azért esett ismét kétszínű sapkára a választásom mert még a talajról megmaradt kevés szürke meg halványkék gyapjú és akril keverékes fonalam amit illett már felhasználnom. Az első próbálkozásom eredménye kicsi lett a fiam fejére, pedig próba kötést is csináltam így hát gyorsan nekiláttam és kötöttem egy újat. Ez is, akárcsak a Tychus, 1 nap alatt elkészült és nagyon élveztem kötni. Érdekesen összefonta a tervező a lustakötést a simával, ahol a lustakötéses résznek megvan a patent szerepe és egyben szerencsémre, a mintának köszönhetően ügyesen eltakarja a sapka a kisfiam fület is. :)
 Természetesen ismét nagy harcok árán tudtam rávenni a fiamat egy kis modellkedésre, de véleményem szerint a lényeg látszik. :)

Nagyon tetszik az érdekes csavarás, ismét a rövid soros technikával készült ez a sapka is.
Mindenkinek ajánlani tudom, aki csak egy kis különleges sapkával szeretné meglepni a család férfi tagjait, de simán elmegy a sportosabb női tagoknak is.:)

1 megjegyzés:

Zsuzska írta...

Iza, ez ZSÍRKIRÁLY! ;-D Már álmodom is tovább a lányom fejére - asszem kötős kivitelben. KÖSZÖNÖM!!!
(Helyzet?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...