Életjel !

Szép napot minden kedves olvasómnak!
Tudom, kicsit jól eltüntem, de azonnal meg is magyarázom a helyzetet, de csak persze röviden, nem szeretnék senkit sem halálra untatni az élettörténetemmel :)
Tehát: itt vagyunk ezen a szép kis szigeten,Cipruson. Itt most kegyetlenül meleg van, kinn 40 fok körül mozog a hőmérő, benn a házba pedig hol 31 hol 33 fok van és légkondi hiányában elég nehézkés elviselni, de azt hiszem a szervezetünk lassan átállott erre a melegre, viszont ennek a melegnek a hatására semmi késztetést sem érzek hogy valami fonalas kreativkodasba kezdjek.
Mi több, meg fogalmam sincs, még nem fedeztem fel, hogy ebben a városban hol is lehet venni fonalat, ha egyáltalán lehet. Annyit viszont elárulok, hogy még március-áprilisben fejből horgoltam egy kis nyári ruhácskát (a fonal a férjem visszabontott kardiganjából van :)), a szine nem igazán az én világom, amolyan mustársárga, de hát unalmamban kellett valamit csináljak, merthát akkor nem dolgoztam, csak otthon ültem a kis manómmal :)
Fényképpel nem szolgálhatok a friss ruhadarabról, mert még van pár kis apró szépitgetni való dolog rajta, de amint sikerül véghezvinnem ezeket nyomban lefotozom és megosztom veletek is. Ok?
Addig is itt egy kis kép rólam és a fiamról és természetesen a tengerről (ez a kép még április végén keszült):


Category: 6 megjegyzés

6 megjegyzés:

Kaccat írta...

örülök, hogy jelentkeztél!
Horgolj nyári kalapokat :-)
Ebben a melegben, az jól jön :D

Iza írta...

Kaccat a nyari kalap nekem is mar eszembe jutott!:)

Csilla írta...

Szia!
Bár én pont akkor találtam a blogodra, mikor búcsúztál, azért örülök, hogy jól érzitek magatokat, és, hogy jelentkeztél. Hidd el, most itt is pont olyan meleg van. :)))

Iza írta...

Csilla orulok hogy ratalaltal a blogomra, remelem tetszenek a horgolmanyaim, koteseim. Lassan lassan visszaterek ebbe a vilagba is...:)

szera írta...

Szia Tesókám,
Úgy látszik egyszerre állunk neki mindketten a visszatéréshez :)
Jó a kép de a ruhát én is szeretném látni úgyhogy iparkodj és készits képet róla.
Ami a hőséget illeti nem kell Ciprusig elmenni a magy meleghez. Nálunka szobában áttlagban 34 fok van még éjjfélkor is.
Puszi és BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!

szera írta...

Sziasztok, ha érdekel egy pár dolog amit a tesókám készitett, de valamilen okból kifolyolag elfelejtette feltennia bloggjára, kérlek kattintsatok ide: http://szerablogja.blogspot.ro/2012/07/tesokam-toppjai-my-sisters-sleeveless.html
Itt megtaláltok 3 bluzocskát amit ő horgolt.
Puszi Tesókám :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...