Horgo-blogi vetélkedő eredménye

Lezárult az első forduló a horgo-blogi vetélkedőn. A szabályok egyszerűek voltak (és mégis okzotak nekem némi fejtörést): ezt a virágot kellett elkészíteni és valamire felhasználni. Én sokat filoztam azon hogy mire, merthát nem vagyok az a típus aki ilyen fülcsit, nyakláncot, hajpántot, övet vagy akár brosot hordana, így megszületett ő, a cserepes virágom:

Az ötletet indirekt módon anyukám adta, pontosabban a közelgő anyák napja. Azt tudni kell hogy anyum nagyon imádja a virágokat. Mivel a feladatban szerepelő virág nagyon hasonlított az afrikai ibolyához, ezért gondoltam elkésztem a horgolt változatát. De hogy ne legyen túl egyhangú, színes virágokból készítettem.

A cserép saját kitaláció akárcsak az a két árválkodó levél. Kitömés gyanánt használtam pár szem babszemet és vatelin darabokat.

Azon filozok hogy anyukámnak adom ajándékba, igaz még egy kicsit felturbozom (készítek még pár levélkét, cserépalátét is kell neki, nehogy kifolyon ha túlöntözik (habár ilyen veszély nem fenyegeti, de az autentikusság megköveteli) és majd még meglátom hogy kerül-e rá valami , talán egy pillangó?)

Amugy nézétek meg hogy a többi játékos mit hozott ki a kis virágból. Ötlet hiány biza nem volt.

Kíváncsian várom a következő feladatot. :D

2 megjegyzés:

Kaccat írta...

Nagyon jó lett! :-)

Iza írta...

Köszönöm :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...