Újabb szerzeményeim

Huuu de rég vártam ezekre a fonalakra. Sokáig csak néztem őket a webboltocskákban, aztán egyszer csak megsokalltam és őket merészeltem megrendelni:

Van 100 gr Rikker féle merinó gyapjacska, azt hiszem belőle valami kis sálacskát fogok késziteni csipkemintásat. Egy kis gondom van vele, meg szeretném festeni, csak azt nem tudom hogy most, vagy miután megvan a kész termék? Akkor is lehet festeni gyapjut amikor már kötöttünk belőle valamit?
Aztán van 3 kis gomolyag Barka Gilicém , 100% pamut, a két zöld meg a piros, ebből a manómnak szeretnék egy pulcsit készíteni (gondolom elég lesz).
A kék gomolyag is Barka, mégpedig Gerlepár, 50% pamut, 50% bambusz, ebből lehet egy újabb sapka készül csak a tökmagomnak.
Olyan pihe puhák a fonalak, szívem szerint rendeltem volna minden fajta Barka fonalból, de hát most arra sajna nincsen keret. :( majd egyszer...
Ja és még rendeltem 3 db (a képen már csak kettő van) műanyag tűt, amit az elkészült ruhadarabok összevarrásához használjuk fel, és aztán 1 db 5-ös méretű bambusz kötőtűt, kíváncsi voltam hogy milyen is az. Látszatra tetszik, majd elválik hogy mennyire barátkozunk össze használata közben.
Most már csak időt kellene varázsoljak valahonnan hogy belőlük is elkészítsem az eltervezett dolgokat....
Category: 2 megjegyzés

2 megjegyzés:

Csilla írta...

Örülök, hogy testszenek a fonalak, alkoss sok szépet belőlük! A rikker gyapjú az kimondottan csipkének való ugye, én ebben az álapotában festenéme, illetve miután átlakaulnak motringokká, nem rizikóznám meg, hogy valami legyne vele miután megkötöm a sálat.
Sajnos nálam időt nem lehet vásárolni, de ha ráakadsz egy olyan shopra ahol lehet, kérlek szólj :)

Iza írta...

Sejtettem én is hogy mielőtt megkötném azelőtt fessem meg. Igy lesz. Ami az idő vásárlást illeti, szólok ha ráakadok! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...