Egy ujabb repülő

 Egy picit jól eltűntem, elnézést is kérek ezért az olvasóimtól.
Alkotgatni alkotgattam valamiket, de messze nem oly sokat mint az eddigi elmúlt időkben. Hogy miért? Őszintén legtöbbször nem volt kedvem sem kötötűt sem horgolótűt venni a kezembe. Aztán meg eljött a jó idő, ami annyit jelentett hogy egyre több időt töltöttünk a kisfiammal kint  a szabadban.
Aztán meg lassan-lassan útra is kelünk, megyünk a párom után Ciprusra és ez maga után von egy kis felkészülést, főleg hogy  már voltam és már tudom hogy mit érdemes és mit nem vinni. Például ezerrel jegyzeteltem a recepteket, mert anno pár gasztro magazinnal mentem ki és hamar rájöttem hogy hát nagyon nincs már amit főzzek, és mivel kezdő voltam ama területen nem mertem recepteket kitalálni. Aztán a másik hogy próbálgatom tanulni a görögöt, újból. Nem mindig van kedvem hozzá, viszont rendszeresen hallgatok egy online görög rádiót és az picit segít a szavak felelevenítésében. Nem mondom hogy könnyű de tetszik a nyelv.

Na de most hogy visszatérjek a blogom eredeti témájához, pár hete készült ez a kis repülő egy kisfiúnak, még nem sikerült átadnom....





A minta Jean Greenhowe: Bazar knits című könyvéből való. Amint megláttam egyből tudtam hogy majd valakinek fogok ilyet csinálni. Nincs olyan sok gond vele, csak rengeteget kell varrni, amihez nem mindig van kedvem, de megszületett :D Amúgy mivel elég kicsi repülőről van szó, 12 cm hosszú, ha többet készítünk belőle akkor fel lehet rakni olyan forgóra amit a kisgyerekek oly előszeretettel néznek.

Amúgy még van amin dolgozok, de sajnos erről nem mutathatok több képet, mert nem vagyok biztos benne hogy akinek készül az olvassa-e a blogomat, és nem szeretném elrontani a meglepetést. Viszont annyit elárulok hogy ilyen kis cuki elefántok vannak rajta (bocsi a képért, még nincs kimosva azért olyan vihareverte szegény:))

4 megjegyzés:

Irenka írta...

Ez a repcsi nagyon tuti!

Kaccat írta...

nagyon klassz a repülő! :D
Azt hittem már ki is mentetek, és azért nem mutatsz újabb dolgokat, de ezek szerint csak készültök :-)
Irigyellek is meg nem is :-)

Namata írta...

:))Nagyon jópofa ez a repcsi !!Az útra minden jót kívánok Nektek !!

Reva írta...

JO kis repcsi :)
Jo utat! Varom az ujabb kotest-horgolast :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...