Az én sapkám


 Elkészült végre az első sapka nekem. Idáig nem nagyon hordtam sapkát, de ahogy magam mögött hagyok egyre több évet, rájöttem és néha rákényszerültem hogy igenis rakjak valami védőt a fejemre.
Erre a kis szépségre esett a választásom. Egyszerűen imádom! Már valósággal vártam a hidegebb időt hogy tudjam hordani :))

 A mintát a raverlyn itt találtam, természetesen ingyenes. Kicsit több odafigyelést igényelt mint a sima sapkák, de élveztem kötni, 3 nap alatt kész is lettem vele. :)
Gondoltam lefényképezem a visszáját is. annyira tetszik hogy olyan egyenletesen mennek a szálak a munka mögött. Ezt az új technikával tanultam meg: egyszerre mind a két szálat tartom a mutatóujjamon, így nem kell cserélgessem őket és így sokkal gyorsabban is megy a kötés.
Hordva valahogy így néz ki (nem a legjobb fényképp :( )
Ezt meg azért fényképeztem le, mert nagyon érdekes volt a sapka szemeinek az apasztása. A 3 fekete Csík mentén kellett apasztani és nem pedig körbe egyenletesen elosztva.

6 megjegyzés:

Irenka írta...

Mestermunka! Nagyon szép lett, gratulálok! Ha ilyen sapim lenne (lehet, hogy lesz, meghoztad hozzá a kedvem), én is várnám a hideget. :)

Zsuzska írta...

Szép lett, Iza! Használd ki a fennmaradó 2 hetet, mert a 13 fokos telekben már nem lesz rá szükséged!!! ;-) Pusszancs!

Ilona írta...

Nagyon klassz lett ez is, gratulálok az igényes munkáidért.

nöné írta...

Gyönyörű munka! Használd egészséggel!

Névtelen írta...

Nagyon szuper lett a sapkád és egyszerűen beleszerettem az összes duplán kötöttbe! Már el is kezdtem megtanulni. Kész lett a fiam első ilyen sapija, de még csak egyszínű.
Köszönöm az ihletet és a leírásokat! :)

http://barbuskucko.blogspot.com/

Iza írta...

Örülök, hogy teszik nektek is, és annak még jobban örülök hogy meghoztam a kedveteket az ezzel a technikával készült sapkákhoz. Tényleg nagyon klasszak az igy készült sapkák, különlegesek és persze ha nektek is egy szempont hogy az elkészült sapka ne jöjjön szembe veletek az uton akkor csak ajánlani tudom. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...