Rég ígért képek

Régebb írtam erről a pulcsiról Patriknak. A végén ez lett belőle.

Aztán meg elkészült az említett kardigán csak Patriknak. Ilyen lett ő:
És egy közeli kép a "mintájáról" :


Nem nagyon vagyok megelégedve vele, mert nagyon elírták a leírást és 3szor kellett visszabontanom a raglánvonalas megoldást amíg ennyire elfogadható lett. Visszabontottam volna én még százszor is csakhát az a vékony csíkos minta nagyon kiborított. Mert hát úgy működik, hogy lekötsz egy szemet,aztán fonalat cserélsz, újra lekötsz egy szemet és újra jön a csere, a szálat meg hol az elején hol a visszáján kell vezetni. Brrr! Most is kiráz a hideg ha rágondolok.
Ez a kardigán egy együttes része, amiből a cipőcskét és a sapkácskát már rég elkészítettem. Itt megcsodálhatod őket. Jó lett volna ha sikerül a nadrágot is elkészítenem, de elment a kedvem ettől a mintától.
A gombok pedig pingvinkék. Amikor megláttam az üzletbe egyből az jutott eszembe hogy milyen jól fog mutatni a kardigánon. Viszont egy dolgot elfelejtettem: hogy nem kerek és marha nehéz be- meg kigombolni, ezért úgy adom rá a tökmagomra mint egy pulovert.

3 megjegyzés:

Csilla írta...

Pont akartam kérdezni, hogy kell ezeket a csíkokat kötni.. nem semmi meló akkor... de jó lett és a másik is.

Iza írta...

Hát ha az ember türelmes akkor lassan-lassan meg lehet csinálni(ezért telt nekem is 2 hónapba míg kész lettem vele :D )

Ancsa írta...

Szia!Végre rád találtam:)Nekem 3éves a kisfiam és én is szeretném neki megkötni de még csak most sajátitottam el az alapokat a barka suliban és a itteni kifejezések sajna nekem magasak..Mi a leláncolás és az apasztás?És mi a külömbség?A nyak részét se értem.Kérlek ne hari hogy ilyen értetlen vagyok...Igyekszem gyorsan tanulni.Elöre is nagyon köszi a válaszod és a segitséget. :)Ancsa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...