Teniszcipők

Még régebb valahol a picassaweben ráakadtam Annies Attic egyik könyvecskéjére:
Lementettem a képeket és a leírásokat és megfelejtkeztem roluk. Aztán pár hete egy kis takaritást végeztem a gépemen és rájuk akadtam és persze nagy kedvem támadt hogy próbáljam meghorgolni az egyiket. A választásom az alsó cipőkre esett. Neken ilyen lett:

Pamut és akril keverék fonalakból horgoltam. Mivel duplán fogtam a fonalat jó vastag is lett, igaz egy kicsit nehéz volt horgolni mert nem volt a fonalhoz megfelelő horgolotűm, de elkészűlt. És nagyon jól áll a manóm lábán. :D
Mivel nagyon megtetszettek, ajándékba készítettem a következőket:


Amint kész leszek a kék párjával is, kipróbálok más cipőcskéket is.

A cipőcskék leírását itt megtalálhatod.

8 megjegyzés:

maze írta...

szia! nagyon szépek ezek a cipők!
próbáltam megkeresni a mintát a picasán, de nem találtam :(

Iza írta...

Köszönöm. Lehet, hogy már törülte az illető. De ha szeretnéd akkor elküldhetem e-mailben a leirast.Csak írd meg a címedet.

Csilla írta...

Nagyon jó lett!

Hencsilli írta...

Kedves Iza! Kaccat blogbarátnőm szeretné kérni a leírást, de nem tud nálad üzenetet hagyni és ímélt sem írni. Ha megtennéd, hogy elküldöd neki a leírást a kaccat3@gmail.comra. Köszönöm.

kriszti írta...

szia.szeretném elkérni a kiscipők leírását,és a teknősbékáét.köszönöm

Iza írta...

Szia Kriszti. A teknősbéka leírását megtalálod annál a bejegyzésnél(megjelőltem a származási helyét) a kiscipőjéhez pedig kérek egy e-mail címet, hogy elküldhessem. De ha nem sürgős a kiscipő akkor megkérlek egy kicsit várj, hisz azon vagyok hogy lefordítsam és felrakjam ide.

bella írta...

Szia!
Ezek a kiscipők szuperek! Nagyon ügyes vagy! Légy szíves küld el nekem is a mintát!
email: tiedvagyok @ gmail. com

Mackólány írta...

Szia! Nagyon édesek a kiscipők! Elkérhetem én is a könyvet? Sajnos nem tudom letölteni. :-( A mailcímem: sovelke [kukac] gmail.com . A segítséget előre is köszönöm!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...