Anyukám Adamas shawl-ja

Már régebb írtam erről a sálról, itt olvashatsz rola.
A képeket csak most sikerült felraknom.

Hiába szenvedtem a blokkolással, nem maradt meg a szép formája. Szerintem a fonal a hibás (akrilból készítettem).

De azért a mintát szépen kiadta. Nemde?

Nekem nagyon tetszik. Anyumnak is tetszett.

Itt éppen kibontotta. Ezt mondta: Jé, köttél nekem egy blúzot?! Én meg: Persze. Te tudsz kötni én meg szülinapodra kötök egy blúzot?

Itt már rájött hogy sál: De ezt hogyan kell hordani? kérdezte. Elmagyaráztam neki.

Itt senki nem hord ilyen féle sálat, csak a hagyományosat. Itt látszik az igazi színe a sálnak, olyan türkizkék féle. :D Amugy a képeken még szerepel apukám, a tökmagom meg én. Ja és az első dobos tortám az asztalon.

4 megjegyzés:

Csilla írta...

Igazán szép kendő lett, ügyes vagy. Olyan gyapjacskát tudsz nálam venni amiből a magyarországi csajok kötik a kendőket :)Sőt a játékon nyerhetsz is rá valót :)
Jaj de rég sütöttem igazi dobost, azt a hat piskótalaposat, peddig fincsi csak babrás...

Iza írta...

Köszike. Szándékszom is vásárolni tőled, csak egy picit álljunk rendebe pénzügyileg...ami a tortát illeti ez 10 lapos lett, igaz babrás, ezért készítünk mi is ritkán, de megéri a fáradságot :D

Anice kötős blogja írta...

Szép lett a sálacskád, amit anyukádnak kötöttél!

Gyapjúból biztos, hogy jobb a széle tartása, de így se keseredj el- ha körbehorgolod lazán talán kevésbé bondorodik be, illetve láncszem hurkokat is lehetne horgolni a szélére, gondolom én így messziről. :))

Iza írta...

Köszönöm Anice!Majd legközelebb szép puha gyapjúból fogom csinálni.Ami meg a szélét illeti, anyumat nem zavarta, hisz ugyis a nyaka köré csavarta (nem annyira nagy hogy szépen a vállára terítse).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...