Kiscipő új köntösben

A barátnőm kérésére készítettem egy kiscipőt a keresztfia szülinapjára. Először egy kis teniszcipőt kért, én meg gondolván, hogy ideje lenne már másabb modeleket is kipróbálni, szerényen megkérdeztem, hogy mit szólna egy autós kiscipőhöz. Beleegyezett. Ilyenre sikeredett:
Valamikor réges rég, na jó nem épp olyan rég mint a mesékben, de rég, lementettem a netről egy kisautos cipőt és annak a horgolt változatát próbáltam meg reprodukálni, mert az kötött volt és kötöttbe nem mertem nekivágni. Ja meg az természetesen cukibb is volt egy fokkal mert hát az olyan 3-6 hónapos méret volt, ez pedig már olyan 14-16 hónapos babának való.

Na lássuk csak mivel is szereltem fel a "kisautót": vannak szép kis fekete kerekei, lámpákat is készítettem neki,hogy a sötétségben is lásson a gazdija (a stopplámpa hátulról lemaradt :)), ja és van egy jópofa kis ablaka is, ami olyan cadillec érzést kelt a gazdiban. Azon is filoztam hogy rendszámtábla gyanánt felhímezem a kis lurkó nevét, de úgy ítéltem meg, hogy a hely esetleg nem fog elég lenni, és lemondtam róla.

A kis próbababám az én manóm volt, de mivel a kis izgő-mozgóm egy fél percig sem áll meg, így nem tudtam úgy lefényképezni (így is alig sikerült egy pár képecskét elkattintanom, oly hevesen vadászta, hol a cipőt, hol a kamerát :))

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon jól sikerült:))) Nagyon helyes lett a cipő!
Gratulálok az ügyességedhez.

Iza írta...

Köszönöm szépen!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...