Szeretnél megtanulni horgolni?

Akkor ajánlok én neked egy online tanfolyamot, ami a barkafonal.hu oldalon található és az oktató nem más mint Hordosv.
 Hogy mégjobban felkeltsem az érdeklődésedet íme a barkafonal és Hordosv üdvözlő szövege:

"Horgolósuli leckéinket olvasva reméljük, mindenki előveszi a varrósdoboz mélyén lapuló horgolótűt, leporolja a nagyi horgolókönyveit, és befejezi az évek óta félbehagyott kísérleteket. Igyekszünk ötleteket és segítséget nyújtani azok számára, akik először vesznek kézbe horgolótűt, és új formákat és megvalósítási lehetőségeket azoknak, akik korábban csak csipketerítő formájában találkoztak a horgolással.

A fő horgoló kifejezések angol és amerikai megfelelőit és ezek rövidítését is megadjuk, segítséget adunk a japán típusú képes mintaleírások olvasásához,  így az interneten  fellelhető leírásokban is eligazítást nyújtunk.

Aki az elkövetkező hetekben figyelmesen követi a leckéket és szorgalmasan gyakorol, az végül egy foltokból összeállított horgolt takaróval lepheti meg magát vagy szeretteit.

Jó szórakozást  kíván Hordosv és a Barka Fonal!"

Az első leckében megtanulhatod, hogyan kell elkezdeni a horgolást, hogyan kell készíteni a láncszemet, a kispálcát, a befejezést, a színváltást és a hamis kispálcát is. Ja és egy kis házifeladatot is kaptok: egy csíkos négyzet elkészítése a feladat. 


Tehát Horgolásra felkészülni!Start! Indul!


Megj: én is figyelmesen követem a horgolosulit és értesítelek az új leckékről.

0 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...