Ajándék kész! - az első -



Részt vettem Timel Karácsonyi adok-kapok játékán. És hála a pipéknek ma elkészültem az ajándékkal, minden kis apró részlet a helyén van, majdnem egy órát ültem a fényképezőgéppel a kezemben hogy megörökítsem és mégsem vagyok megelégedve a végeredménnyel. Mármint a képekkel. Napfény oly kevés volt, a fiam szundizott csendben kellett maradjak...brrr. de a lényeg az látható :)
Holnap vagy hétfőn el is küldöm a kis ajándékot. Már alig várom hogy megkapja a megajándékozott és megtudjam hogy tetszik-e neki. Marha sokat törtem a buksimat hogy mit is tudjak csinálni...nem árulom el mi az. Az egyik játékszabálynak eleget téve csak akkor fogom ide kitenni a blogomba mikor már az ajándék célba ért (így is a helyes).
Na meg aztán a kíváncsiság már majdnem ketté fúrta az oldalamat, hogy én kitől is kapok majd egy kis csomagot, hogy vajon ő is ilyen sokat gondolkozott-e mind én...?
Imádok ajándékokat készíteni, sajátokat, egy kis örömet szerezni az embereknek, egy kis részt ott hagyni magamból....olyan jó érzés, nemde?
Ezen kívül, még vár rám egy játék, ugyancsak karácsonyosdi. :) Aztán meg készítek egy kis ajándékot két kis gyereknek, felével kész is vagyok, reményeim szerint jövő hétén át is kellene hogy adjam, mert hát van nekem is egy tökmagom akinek szeretnék azokból a csodás Barka fonalakból karácsonyra egy kis pulcsit kötni.... csak ki ne fussak az időből.
Ti is ilyen ajándékozós lázban égtek?

2 megjegyzés:

Kaccat írta...

olyan izgi! Én már feladtam és nagyon várom, hogy mit szól hozzá az én partnerem!
Persze arra is már nagyon kíváncsi vagyok, hogy én kitől és mit kapok!

Egyébként én is rengeteget gondolkoztam mit is készíthetnék amit használhat is, és örül is neki :-)

Iza írta...

Na jó,akkor megnyugszom, nem én vagyok az egyedüli aki ilyen "gondban" volt/van. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...